Intr-un context in care totul se desfasoara aproape cu viteza luminii, informatia este la indemana oricui, furnizorii de servicii si potentialii lor clienti se intalnesc in medii tot mai diferite. Nu putem ignora, modul in care au evoluat tehnologia, comunicarea si implicit metodele de promovare.

Daca pana acum ceva timp prestatorii de servicii din domeniul constructiilor apelau la promovarea traditionala – anunturi, reclame TV si radio- insotita de un sistem solid de recomandari, in ziua de astazi acestia incearca sa descopere tainele internetului si a promovarii catre un nou tip de client – utilizatorul informat. Pentri ca tot am ajuns la acest subiect, trebuie sa va prezentam beneficiile platformelor online pentru furnizorii de servicii din domeniul constructiilor si amenajarilor:

1. Cresterea notorietatii in mediul online. Stim ca recomandarile reprezinta cea mai eficienta metoda de promovare, insa va recomandam sa luati in considerare profilul clientului de astazi dar si evolutia lui pe viitor. Acesta este si va fi din ce in ce mai mult dependent de internet, conectat permanent si in cautarea informatiilor pentru a lua cea mai buna decizie. Clientii de maine va cauta deja online, fapt pentru care este deosebit de important sa nu ignorati acest modern mijloc de promovare.

2. Acces la un numar mare de potentiali clienti. Aceste platforme beneficiaza de investitii majore in publicitate si promovare, scopul lor fiind acela de a aduce cat mai multi vizitatori interesati de servicii de constructii.

3. Publicitate gratuita. Inscrierea pe astfel de platforme de cele mai multe ori nu necesita investitii. In plus, este foarte usor sa te promovezi si sa-ti cresti notorietatea prin mediul online, de cele mai multe ori dovedindu-se a fi o investitie mult mai mica decat in cazul altor mijloace de promovare.

4. Economisesti timp. Administratea unei afaceri necesita mult timp. Daca ne gandim si la timpul dedicat ofertarii si vanzarii serviciilor, vom realiza cat timp se pierde cautand clienti. Aceste platforme te ajuta sa-ti injumatatesti timpul dedicat vanzarii serviciilor. Astfel, in urma inscrierii, veti fi prezenti in locul in care vin toti potentialii clienti pentru a cauta furnizori de servicii.

5 Publicitatea locala. O problema care poate sa apara uneori can vine vorba de internet este locatia. Nu de putine ori ni se intampla sa gasim un produs sau o firma care ne place, sa fim gata sa-i contactam si sa realizam ca este localizata intr-un alt oras sau la distante de sute de kilometri. Putini sunt cei care accepta sa plateasca costuri suplimentare pentru transport in cazul unor astfel de servicii. Platformele dedicate constructorilor sunt create special pentru nevoile firmelor si ale clientilor lor, prevazand inclusiv functionalitati pentru selectarea locatiei.

Recomandarile vor ramane pentru totdeauna cea mai eficienta metoda de promovare si achizitie a noilor clienti. Insa o afacere nu se poate dezvolta doar pe baza de recomandari. Pe tru a putea creste, trebuie sa fie prezenta in mijlocul potentialilor clienti, sa le fie la indemana si sa fie foarte usor de identificat de catre acestia. Trebuie sa ofere servicii de calitatare si preturi competitive.

Potentialii clienti ai unei firme care activeaza in domeniul constructiilor sau adiacent acestuia au nevoie de informatie corecta intr-un timp scurt dar si de mai multe oferte pentru a putea lua o decizie. Prezenta ta, ca furnizor de servicii, pe una dintre cele mai performante platforme dedicata punerii in contact a particularilor si firmelor avand lucrari de efectuat cu profesionisti capabili sa realizeze lucrarile respective este esentiala.

5 oferte.ro este o platforma care te va ajuta sa-ti dezvolti afacerea rapid. Intra pe www.5 oferte.ro  si inscrie-te pentru a fi mai aproape de clientii tai.


Sunteti un profesionist in domeniu?

Avem lucrari pentru dumneavoastra.

Inscrieti-va firma gratuit

Gasiti un profesionist in apropierea dumneavoastra in doar 3 clicuri!

Simplu, rapid si gratuit!


1

Efectuati cererea dumneavoastra de oferta gratuit

2

Primiti pana la 5 oferte de profesionisti

3

Comparati ofertele si selectionati profesionistul potrivit

Recenzii