Termeni si Conditii

2019-01-06 19:48:54

 

 Conditii de utilizare

Definitii

Utilizatorii/clientii: persoane fizice, societati comerciale, comercianti, arhitecti, institutii locale, sau alte unitati administrative care cauta unul sau mai multi furnizori pentru a presta diverse servicii (lucrari de constructii, renovari, modernizari, reamenajari, design interior etc).

Furnizorii: orice profesionist care este interesat sa raspunda unei cereri de oferta trimisa de utilizatori.

 

Descrierea serviciului

5oferte.ro  ofera servicii de intermediere intre clienti si furnizori.

Pentru a putea fi pus in legatura gratuit cu unul sau mai multi furnizori, utilizatorul trebuie sa completeze tipul de formular de oferta ce corespunde serviciului de care are nevoie.

Furnizorii interesati de cereri de oferta vor fi apoi pusi in legatura directa cu clientii pentru a intocmi ofertele , a le discuta, negocia si in cazul in care sunt alesi de a realiza efectiv lucrarile solicitate de acestia.

5oferte.ro  nu va ofera posibilitatea sa obtineti in mod automat o oferta prin email. Ofertele dumnevoastra vor fi intocmite de profesionistii inscrisi in reteaua noastra care se afla in aria geografica unde urmeaza sa se execute lucrarea, ce corespund ca profil de activitate cererii de oferta. In majoritatea cazurilor un contact telefonic si fizic va fi necesar intre utilizator si furnizor pentru ca acesta din urma sa poata intocmai o oferta exact.

 

Costul serviciului

Serviciul de intermediere propus noi este gratuit pentru toti utilizatorii.

Nici un comision nu va fi platit pentru serviciile prestate de catre furnizori.

Furnizorii interesati sa raspunda cererilor de oferta vor plati un tarif fix pentru fiecare cerere de oferta la care vor dori sa raspunda. Pentru a obtine mai multe informatii despre conditiile de utilizare a serviciului de catre furnizori-dati click aici.

 

Angajamentele utilizatorilor

Utilizatorii se angajeaza sa utilizeze serviciile de intermediere oferite de 5oferte.ro  pentru nevoile personale si pentru prestatii reale si serioase.

Utilizatorii se angajeaza sa completeze in cererile de oferta informatii exacte.

Utilizatorii se angajeaza sa informeze 5oferte.ro in cazul in care nu mai au nevoie de serviciile de intermediere cu prestatorii.

Utilizatorii se angajeaza sa informeze 5oferte.ro in cazul in care nu mai au nevoie de serviciile de intermediere cu prestatorii.

Utilizatorii se angajeza sa informeze 5oferte.ro in legatura cu orice modificare adusa unei cereri de oferta trimise, care este in lucru. Toate utilizarile abuzive ale serviciilor si ale site-ului 5oferte.ro vor fi denuntate in instanta conform procedurilor juridice in vigoare. Sunt considerate ca abuzive cererile de oferta fanteziste sau care contin informatii false, ce contravin bunelor moravuri sau au ca obiect produse / servicii interzise ori ilegale, care atenteaza la ordinea publica sau lezeaza identitatea unei terte persoane.

Toate cererile de oferta neconfirmate, incomplete, prea sumare, care contin informatii false sau incoerente vor fi sistematic anulate.

5oferte.ro își rezervă dreptul de a șterge sau modifica o solicitare de ofertă sau o Ofertă în cazul în care se constată că acestea încalcă Termenii și Condițiile în orice mod sau au un conținut considerat jignitor sau calomnios, constituie fapt de concurență neloială, încalcă drepturile de proprietate intelectuală al unei terțe persoane, sau este contrar bunelor practici, care acționează în detrimentul 5oferte.ro, ori încalcă în orice mod o prevedere legală. De asemenea, Administratorul își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment și alte porțiuni din conținutul Website-ului.

5oferte.ro are dreptul de a șterge orice Cerere, sau de a bloca conturile Utilizatorilor în cazul în care există suspiciunea că ptrin intermediul solicitărilor de ofertă sau  sau a contrurilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoarea la securitatea activităților altor Utilizatori ai serviciului. De asemenea, aceleași măsuri pot fi luate de către 5oferte.ro în cazul în care solicitarea de ofertă sau Oferta afectează în mod negativ reputația noastra , sau sunt în orice alt fel dăunătoare pentru 5oferte.ro sau alți Utilizatori.

 

Angajamentele furnizorilor

Pentru a putea raspunde cererilor de oferta furnizorii se angajeaza:

  • Sa raspunda cererilor de oferta primite in maxim 3 zile.
  • Sa realizeze ofertele  gratuit.
  • Sa respecte datele tehnice si termenele de executie prevazute in oferta.
  • Sa respecte legislatia si normativele in vigoare.
  • Sa respecte prevederile fiscale si sociale ale legislatiei in vigoare.
  • Sa detina la zi asigurarile obligatorii.
  • Sa efectueze lucrari de calitate.
  • Sa asigure garantia lucrarii.

5oferte.ro este foarte vigilent in privinta respectarii angajamentelor asumate de furnizori pentru ca acestia sa poata avea acces la cererile de oferta si a raspunde utilizatorilor.

Pentru a asigura servicii de calitate, orice incalcare grava a punctelor de mai sus constatata direct sau semnalata de utilizatori va aduce in mod automat excluderea din reteaua noastra.5oferte.ro isi rezerva dreptul de a exclude in orice moment din reteaua furnizorii ce nu mai corespund cerintelor de mai sus. Cu toate acestea, 5oferte.ro nu este responsabil pentru eventualele deficiente/neconcordante constate in indeplinirea exigentelor de mai sus, ale profesionistilor inscrisi in reteaua sa.

5ofertero nu își asumă niciun fel de răspunderea pentru conținutul sau veridicitatea solicitărilor de ofertă sau Ofertelor trimise.

5oferte.ro nu garantează în niciun fel și în nicio măsură calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise în Oferte.

 

Angajamentele si responsabilitatile 5oferte.ro

5oferte.ro se angajeaza sa ofere utilizatorilor sai servicii gratuite si sa nu perceapa comisioane la serviciile prestate clientilor prin intermediul sau.

5oferte.ro se angajeaza sa–si respecte independenta totala in selectarea furnizorilor si sa nu privilegieze vreunul.

5oferte.ro se angajeaza sa depuna toate eforturile pentru a gasi cat mai rapid posibil unul sau mai multi furnizori ce pot raspunde cererii ce oferta  trimisa de utilizatori.

5oferte.ro se angajeaza sa informeze prin email utilizatorul in momentul in care a comunicat furnizorilor datele sale de contact. 5oferte.ro va depune permanent eforturi pentru ca informatiile furnizate utilizatorilor sa fie verificate si actualizate si nu va fi responsabil de eventuale erori, omisiuni sau informatii false primite de la furnizorii sai.

5oferte.ro se angajeaza sa informeze prin email utilizatorul in termen de 7 zile lucratoare in cazul in care nu a gasit nici un furnizor care sa poata raspunda cererii de ofertatrimise. In aceasta situatie 5oferte.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale prejudicii create ca urmare a faptului ca nu a gasit vreun profesionist capabil sa raspunda cererii de oferta trimise de utilizator.

In cazul in care informatiile furnizate prin cererea de oferta sunt considerate ca incomplete, prea sumare , false sau incorecte 5oferte.ro se angajeaza ca inainte de a anula cererea sa contacteze prin email sau telefon utilizatorul pentru a obtine precizarile necesare.In situatia in care raspunsurile obtinute nu sunt satisfacatoare cererea de oferta va fi anulata, fara a atrage responsabilitatea noastra.

Serviciile oferite de 5oferte.ro se incheie automat in momentul in care utilizatorul este pus in legatura cu un furnizor. 5oferte.ro nu va interveni niciodata in relatia comerciala (inainte, in timpul sau dupa finalizarea prestatiei solicitate) dintre utilizator si furnizorii gasiti prin intermediul nostru. 5oferte.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuale prejudicii create inainte, in timpul sau dupa finalizarea prestatiei executate de furnizorii alesi de utilizator.

5oferte.ro isi declina responsabilitatea cu privire la consecintele directe sau indirecte ce decurg din intermediere. Este responsabilitatea utilizatorului sa verifice datele de referinta, asigurarile si competentele furnizorilor cu care decid sa colaboreze.

Acceptind acesti Termeni si Conditii declarati ca ati citit politica privind Protectia Datelor Personale si politica noastre de Cookies.

5oferte.ro își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile. Puteți accesa Termenii și Condițiile oricând la adresa https://www.5oferte.ro/legals/termeni-si-conditii . Dacă nu sunteți de acord cu modificările propuse, singura opțiune pe care o aveți este să ștergeți contul înregistrat pe Website sau să nu mai accesați, să vizitați sau să utilizați în orice mod Website


 

 

Gasiti un profesionist in apropierea dumneavoastra in doar 3 clicuri!

Simplu, rapid si gratuit!


1

Efectuati cererea dumneavoastra de oferta gratuit

2

Primiti pana la 5 oferte de profesionisti

3

Comparati ofertele si selectionati profesionistul potrivit

Recenzii