Esti interesat de

Climatizare/ventilatie

?
Posteaza o cerere pentru lucrarea ta

Amenajari/Constructii / Instalatii electrice si sanitare / Climatizare/ventilatie


Pentru a primi oferte de la maxim 5 firme inscrise pe platforma este necesar sa completezi formularul de mai jos si sa ne oferi detalii sumare despre lucrarea ta.

Completezi formularul.

Trimiti cererea de oferta.

Validezi lucrarea impreuna cu un operator.

Firmele te contacteaza pentru a-ti face oferte.

Analizezi ofertele si selectezi furnizorul.Pentru aceasta lucrare sunt interesat de:

Manopera

Manopera si Materiale


Incarca fisiere:Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site

Sunt de acord sa primesc instiintari si noutati din partea 5oferte.ro


216 firme din Romania inscrise pe platforma au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

112 firme din judetul Bucuresti au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

Recenzii

Sunteti un profesionist in domeniu?

Avem lucrari pentru dumneavoastra.

Inscrieti-va firma aici  


Pentru imbunatatirea conditiilor de microclimat interior sau pentru atingerea anumitor parametri de stare a aerului interior, o incinta poate fi ventilata sau climatizata.
Ventilatia poate fi naturala sau mecanica. In primul caz se folosesc deschideri in elementele de constructie (usi, ferestre, grile special prevazute pentru ventilare), fara posibilitatea controlului. Ventilarea mecanica presupune utilizarea ventilatoarelor (fie numai pentru introducerea aerului, fie numai pentru evacuarea aerului, fie atit pentru introducere, cit si pentru evacuare).In cazul in care se utilizeaza sisteme cu ajutorul carora se poate controla temperatura interioara a aerului vorbim de instalatii de climatizare. Acestea pot fi sau nu combinate cu sisteme de ventilare, respectiv pot functiona doar cu recircularea aerului interior, sau pot asigura un anumit raport intre aerul recirculat si aerul proaspat din exterior sau pot functiona cu aer proaspat integral.
In cazul in care, in afara de temperatura, trebuie controlati si alti parametrii ai aerului interior se folosesc instalatii de conditionare, care au in componenta echipamente complexe de tratare a aerului. Solutiile sunt variate si se adapteaza fiecarei situatii in parte, tinind cont de specificul lucrarii, cerintele beneficiarului si, nu in ultimul rind, de disponibilitatea de investire intr-un sistem de asigurare a confortului
Alegerea instalatiei de climatizare sau ventilatie   potrivite  cerintelor  dvs  precum si executia sa se face cu ajutorul specialistilor in domeniu,iar pentru a gasi solutia optima nu ezitati sa apelati la profesionistii din reteaua 5oferte.ro.