Esti interesat de

Instalatie electrica/curenti slabi

?
Posteaza o cerere pentru lucrarea ta

Amenajari/Constructii / Instalatii electrice si sanitare / Instalatie electrica/curenti slabi


Pentru a primi oferte de la maxim 5 firme inscrise pe platforma este necesar sa completezi formularul de mai jos si sa ne oferi detalii sumare despre lucrarea ta.

Completezi formularul.

Trimiti cererea de oferta.

Validezi lucrarea impreuna cu un operator.

Firmele te contacteaza pentru a-ti face oferte.

Analizezi ofertele si selectezi furnizorul.Pentru aceasta lucrare sunt interesat de:

Manopera

Manopera si Materiale


Incarca fisiere:Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site

Sunt de acord sa primesc instiintari si noutati din partea 5oferte.ro


265 firme din Romania inscrise pe platforma au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

132 firme din judetul Bucuresti au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

Recenzii

Sunteti un profesionist in domeniu?

Avem lucrari pentru dumneavoastra.

Inscrieti-va firma aici  


Cel  important argument in proiectarea si executia  instalatiei electrice este siguranta.   Stiind catmaiexact ce vrem sa conectam la curent electric si care este consumul aproximat pentru locuinta, ne putem feri de surpriza unui scurtcircuit care sa genereze incendii.
Astfel, incepand chiar din momentul proiectarii locuintei trebuie sa va ganditi ce echipamentele electrice sau electronice  intentionati sa  achizitionati. Trebuie sa stiti ca aceste echipamente sunt de doua tipuri: echipamente mari si mici consumatoare de energie. Din prima categorie fac parte produsele precum masinile de spalat, aparatele de aer conditionat, radiatoarele, instalatia pentru cazile cu hidromasaj etc. Acestea au nevoie obligatorie de prize dedicate si, implicit, de circuite separate. Din cea de-a doua categorie fac parte electrocasnicele mici care pot fi arondate aceluiasi c ircuit electric.Cum stabilirea numarului de aparate si de prize se afla in relatie directa cu stabilirea numarului de circuite care va trebui sa plece din tabloul electric, este bine sa stiti ca o separare cât mai judicioasa a acestor circuite este mai sigura. Mai mult, având pentru fiecare priza un circuit separat, in cazul unei defectiuni va fi afectata doar priza respectiva, restul instalatiei putând functiona fara probleme.
De asemenea, tineti cont de numarul de intrerupatoare pe care le doriti in casa. Nu uitati sa treceti in planuri si echipamentele electrice cu functii suplimentare, cum sunt instalatiile electrice cu detectoare de miscare pentru garaje sau subsoluri, termostate, I ntrerupatoare cu temporizator etc.
Cereti intotdeauna sfatul unui electrician pentru a fi siguri ca nu ati uitat niciun element important si pentru a avea un calcul cât mai bun al consumului total, proiectati-va
Fără instalaţiile de curenţi slabi o clădire modernă este de neconceput. Fie că sunt impuse de legislaţie sau de nevoile ocupanţilor, de calitatea acestor instalaţii depind siguranţa şi funcţionalitatea clădirii:reţele de cabluri telefonice şi fibră optică,cablare structural ,detecţie şi avertizare incendiu,control acces,televiziune cu circuit închis ,adresare public, reţele de calculatoare