Esti interesat de

Pardoseala epoxidica

?
Posteaza o cerere pentru lucrarea ta

Amenajari/Constructii / Renovare apartament /casa / Pardoseala epoxidica


Pentru a primi oferte de la maxim 5 firme inscrise pe platforma este necesar sa completezi formularul de mai jos si sa ne oferi detalii sumare despre lucrarea ta.

Completezi formularul.

Trimiti cererea de oferta.

Validezi lucrarea impreuna cu un operator.

Firmele te contacteaza pentru a-ti face oferte.

Analizezi ofertele si selectezi furnizorul.Pentru aceasta lucrare sunt interesat de:

Manopera

Manopera si Materiale


Incarca fisiere:Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site

Sunt de acord sa primesc instiintari si noutati din partea 5oferte.ro


395 firme din Romania inscrise pe platforma au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

180 firme din judetul Bucuresti au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

Recenzii

Sunteti un profesionist in domeniu?

Avem lucrari pentru dumneavoastra.

Inscrieti-va firma aici  


Pardoseala epoxidica este un produs special, cu efecte deosebite. Este ideala in spatiile cu trafic intens, precum restaurante, spitale sau laboratoare, insa poate fi folosita si in locuinte.
Pardoseala epoxidica este un produs profesional, pe baza de rasini epoxidice fara solvent. Aceste produs are o aderenta speciala la suport, este rezistent si stabil in medii chimice, acide sau alcaline. In plus, pardoseala epoxidica rezista la variatii mari de temperatura si la trafic intens.Pardoseala epoxidica este destinata protejarii si decorarii pardoselilor din beton. Cu ajutorul acestei pardoseli se obtine un aspect deosebit, cu un luciu special, care rezista in timp.
Acest produs este folosit cu succes pe toate pardoselile industriale care necesita protectie impotriva factorilor agresivi, precum frecarea, uzura mecanica sau expunerea la substante chimice. Pardoseala epoxidica are o rezistenta de aproximativ 10 ani, insa durata sa de viata poate scadea ori creste in functie de grosimea stratului aplicat. In plus, este termoizolanta si hidroizolanta.
Aplicarea pardoselii epoxidice necesita intotdeauna prezenta unui specialist. Apeleaza cu incredere la serviciile personalului specializat si nu ezita sa alegi cea mai buna oferta cu ajutorul 5oferte.ro.