Esti interesat de

Case din lemn

?
Posteaza o cerere pentru lucrarea ta

Amenajari/Constructii / Constructii case noi / Case din lemn


Pentru a primi oferte de la maxim 5 firme inscrise pe platforma este necesar sa completezi formularul de mai jos si sa ne oferi detalii sumare despre lucrarea ta.

Completezi formularul.

Trimiti cererea de oferta.

Validezi lucrarea impreuna cu un operator.

Firmele te contacteaza pentru a-ti face oferte.

Analizezi ofertele si selectezi furnizorul.Pentru aceasta lucrare sunt interesat de:

Manopera

Manopera si Materiale


Incarca fisiere:Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site

Sunt de acord sa primesc instiintari si noutati din partea 5oferte.ro


39 firme din Romania inscrise pe platforma au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

18 firme din judetul Bucuresti au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

Recenzii

Sunteti un profesionist in domeniu?

Avem lucrari pentru dumneavoastra.

Inscrieti-va firma aici  


Doriti sa construiti  o casa de lemn?  Un astfel de  proiect  in cele mai multe cazuri va insemna o serie de costuri  în funcție de producătorul  de case din lemn pe care il alegeți. Pentru a economisi bani   in construirea unei case din lemn este esențial să se compare mai multe oferte. Pentru a realiza acest lucru ă puteți baza pe forța completă ae serviciilor  noastre! În doar câteva clicuri, puteți compara până la 5 oferte pentru o casa din lemn de pe site-ul nostru.
Case de lemn: preturi, construirea  caselor de lemn
Prețul unei case din lemn variază în funcție de mai mulți factori: metoda de fabricație, materialele utilizate (diferite tipuri de lemn), locația in care se situeaza constructia  și de cerințele specifice fiecărui producător de construcții case din lemn.
Există  în primul rând mai multe metode de fabricare a unei case din lemn. Începem cu kit-ul de casa de lemn: aceasta este, probabil, cea mai rapidă și mai ieftină metodă (în funcție de complexitatea construcției), dar aceasta nu este potrivit pentru toate tipurile de structuri. Dacă doriți o casa relativ simpla ca si concept  puteți opta pentru această varianta de construcție.Astfel ,elemente component ale casei din lemn sunt prefabricate intr-un baza  de productie ,fapt  care facilitează montajul in santier . O macara este adesea folosita pentru a asambla cu ușurință elementele de acoperis, de exemplu.
În afara  de kit-ul de  casa de lemn, există construcția clasică ce se  face direct pe amplasament. Deși mai puțin rapidă și eficientă, aceasta tehnica este de preferat  atunci când casa ta viitoare are un concept   de constructie mai complex ce nu se adapteaza  tipului de prefabricate realizate  în atelierul de productie.
C alitatea materialelor este, de asemenea, un element important pentru construirea unei case din lemn. În general, lemnul este întotdeauna ales să fie de înaltă calitate ,iar nivelul de  umiditate sa fie optim . Un alt element important este locația în care casa  de lemn  va fi montata. Într-adevăr, o zonă aproape de mare și o zonă în care rafalele de vant sunt puternice  pot   afecta construcția casei. In acest caz in primul rand  trebuie asigurata o securitate  sporita pentru santier. În al  doilea rand, este necesara adaptarea  constructiei  casei de lemn după anumite criterii particulare , specifice , cum ar situatia in care rafalele de vant sunt puternice si frecvente , caz in care peretii sunt fabricati și asamblati  in asa fel incat sa ofere cea mai  mai buna rezistenta la vant. Oricare ar fi apectele specifice ale  proiectului dvs  puteți apela oricând  la serviciile  noastre  și completa formularul de pe această pagină acum pentru a solicita o ofertă pentru construcții case din lemn