Esti interesat de

Montaj gresie/faianta

?
Posteaza o cerere pentru lucrarea ta

Amenajari/Constructii / Renovare apartament /casa / Montaj gresie/faianta


Pentru a primi oferte de la maxim 5 firme inscrise pe platforma este necesar sa completezi formularul de mai jos si sa ne oferi detalii sumare despre lucrarea ta.

Completezi formularul.

Trimiti cererea de oferta.

Validezi lucrarea impreuna cu un operator.

Firmele te contacteaza pentru a-ti face oferte.

Analizezi ofertele si selectezi furnizorul.Pentru aceasta lucrare sunt interesat de:

Manopera

Manopera si Materiale


Incarca fisiere:Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site

Sunt de acord sa primesc instiintari si noutati din partea 5oferte.ro


47 firme din Romania inscrise pe platforma au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

21 firme din judetul Bucuresti au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

Recenzii

Sunteti un profesionist in domeniu?

Avem lucrari pentru dumneavoastra.

Inscrieti-va firma aici  


Gresia si faianta sunt  elementele de baza in amenajarea oricarei locuinte , deoarece vor prticulariza  baia si bucataria dvs .
La moda este considerata gresia mata, in timp ce faianta patrata a pierdut batalia in fata celei cu placi dreptunghiulare. Pentru bai se prefera culorile reci, marine (gri, albastru, verde), iar pentru bucatarii nuantele calde de bej, oranj, galben. De efect sunt placutelede  faianta sau gresie in culori intense sau combinatiile de doua-trei placi de nuante diferite („jocuri de sah”, jocuri de culori). Mai mult, in ultima vreme, se gasesc in magazine zeci de modele de placute inguste: brauri sau borduri, care daca sunt bine alese si asortate, dau o nota de distinctie incaperii.
Nu trebuie ignorat nici un alt amanunt esential la montarea gresiei si faiantei. Adezivul  (un amestec de ciment si aracet) trebuie ales in functie de tipul placarii (interioara sau exterioara), pentru a se evita desprinderea in timp a placilor. Desigur, pana la urma, meseriasul face totul intrucat de mana lui buna depinde calitatea lucrarii si satisfactia beneficiarului. Pentru a alege cea mai buna oferta de executie a lucrarii   dumneavostra nu ezitati sa apelati la 5oferte.ro.