Esti interesat de

Termosistem fatada polistiren

?
Posteaza o cerere pentru lucrarea ta

Amenajari/Constructii / Fatade/Izolari pe exterior/placari / Termosistem fatada polistiren


Pentru a primi oferte de la maxim 5 firme inscrise pe platforma este necesar sa completezi formularul de mai jos si sa ne oferi detalii sumare despre lucrarea ta.

Completezi formularul.

Trimiti cererea de oferta.

Validezi lucrarea impreuna cu un operator.

Firmele te contacteaza pentru a-ti face oferte.

Analizezi ofertele si selectezi furnizorul.Pentru aceasta lucrare sunt interesat de:

Manopera

Manopera si Materiale


Incarca fisiere:Sunt de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui site

Sunt de acord sa primesc instiintari si noutati din partea 5oferte.ro


468 firme din Romania inscrise pe platforma au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

205 firme din judetul Bucuresti au acest profil de activitate si asteapta lucrarea ta.

Recenzii

Sunteti un profesionist in domeniu?

Avem lucrari pentru dumneavoastra.

Inscrieti-va firma aici  


Prin termosistem înţelegem o soluţie tehnică de termoizolare a exteriorului unei construcţii. Această soluţie are la bază „acoperirea” construcţiilor într-un strat de polistiren expandat EPS, polistiren extrudat XPS sau vată minerală bazaltică în funcţie de necesităţi. Un termosistem se aplică pe toate straturile de susţinere.  Fiecare termosistem este utilizat pentru îmbunătăţirea performanţelor termoenergetice a construcţiilor pe diverse suprafeţe: BCA, cărămidă, blocuri ceramice sau beton – tencuite sau netencuite.
Prin termoizolarea faţadei se obţine climatul potrivit fiecărui sezon: iarna – căldură şi vara – răcoare. Totodată un termosistem reduce costurile necesare cu încălzirea cu până la 30%-50%. Investiţia se amortizează relativ repede în 3 – 4 ani.
Un termosistem oferă calitate, dat fiind că se execută uşor şi în timp scurt. Durata medie de viaţă, în cazul unei aplicări şi utilizări corecte, este de aproximaiv 25 – 30 de ani, poate şi mai mult.
Un termosistem eficient depinde de doi factori: in primul rand de materialele termoizolante folosite, iar in al doilea rand de adezivul utilizat. Fiecare material are caracteristici specifice si este recomandat in functie de conditiile climaterice la care este expusa cladirea. Iata pe scurt  modul de alacatuire a unui termosistem.
Fiecare material in parte are specificatiile proprii. Alegerea acestuia este strans legata de necesitatile de termoizolare pentru fiecare cladire in parte, de zona climatica in care este aceasta situata. De asemenea, fiecare material are indicatii specifice de montaj, date de calitatile sale aderente, de structura pe care este montat, de permeabilitate etc. In consecinta, adezivul folosit la fiecare in parte este si el diferit de la un material termoizolant la altul.
Polistirenul expandat
Polistirenul preia şi dispersează în masă proprie tensiunile create de oscilaţiile termice, fară a-şi modifica dimensiunile. De aceea poate fi depozitat şi montat fară probleme la temperaturi ridicate sau în soare.Materialul termoizolant are culoare alba (indiferent de producator) si se livreaza in placi cu dimensiunea de 1 x 0,5 m, usor rugoase pentru a facilita lipirea de stratul suport si aderenta masei de spaclu.